Els sentiments són allò que sentim… les emocions són l’expressió d’aquest sentiment.

Si no parem en algun moment a escolatar-nos, no podem conèixer ni quins són els nostres sentiments. I, si no manifestem els nostres sentiments, les emocions queden amagades dins nostre en forma de bloqueig, dificultant que l’energia flueixi amb llibertat.

Quan això és dóna de forma reiterada, el bloqueig no tan sols es manifesta en el cos energètic i l’emocional, sinó també en el físic, en forma de dolor que pot acabar creant una malaltia.

Et convido, com a adult que ets, que t’escoltis, que et preguntis com et sents… i que ho comparteixis amb tu mateix/a (escrivint, dibuixant, ballant, creant…) o amb alguna persona de confiança que sàpiga escoltar. Simplement escoltar, sense jutjar.

I, si ets pare o mare, et crido a què permetis que els teus fills/es expressin els seus sentiments. Ells ho solen fer directament manifestant l’emoció. Ploren, riuen, piquen a terra, salten d’alegria, criden… A vegades mostren la seva emoció en moments o llocs que tu consideres que no són adequats. Si és així, no permetis que aquella emoció se’ls quedi dins. Explica’ls-hi que comprèns que necessiten expressar-se, i que tu desitges que ho facin. Dóna’ls eines per poder mostrar-la en els moments i llocs que tu consideris adequat. I, explica’ls també perquè opines que aquella situació no és la més encertada. Però no els inhibeixis poder mostrar-se. Escolta’ls de la mateixa manera que t’agradaria que t’atenguessin a tu.

Aprenem i ensenyem a escoltar-nos!!! Alliberem les nostres emocions i permetem que els altres les mostrin!!!

Si tu sol/a veus que no te’n surts, o sents que ja tens algun dolor produït per alguna emoció estancada, a través de l’alliberació del pericardi et puc ajudar. Demana informació sense cap compromís!

SAT NAM!