Sembla que el 2020 ja s’acaba! Ha estat un any ple de canvis, però si alguna cosa hem après la majoria és la importància del valor de la salut. Salut física, emocional i mental. La importància de cuidar-nos, d’estimar-nos i estimar. La importància de la presència, de les abraçades, del contacte.

La incertesa, les restriccions i els canvis continus, han contribuït a l’aflorament de múltiples pors. Por a la malaltia, por a la mort, por al contacte, por al futur de la nostra seguretat, de la nostra economia… I, tot plegat, en molts casos, s’ha manifestat en dificultats per dormir, cefalees, angoixes, dolors físics recurrents, depressió, tristesa, irritabilitat, sensació d’estar perdut, un nus a la gola o a l’estómac que no desapareix…

Així que he pensat… quin millor regal aquestes festes que el de poder retornar a la nostra essència, a la pau interna, a l’estat de benestar que és inherent en tots nosaltres?

Per aquest motiu et proposo que aquestes festes regalis, a aquells a qui estimes, una sessió d’alliberació de pericardi, perquè alliberar-se el pericardi és tornar-se a trobar bé.

I, com que donar és rebre, tu també obtindràs un regal: poder-te alliberar el pericardi pagant 20 euros menys (40% de descompte)

Podeu venir junts o separats. Però jo us convido que vingueu junts, que busqueu un dia per regalar-vos no tan sols la connexió amb vosaltres mateixos sinó també amb l’altre, tot gaudint de la natura i sentint la vida dins vostre.

Tingues en compte que aquesta oferta finalitzarà quan finalitzi el 2020! És a dir, que des d’ara mateix fins el 31 de desembre d’aquest any ja pots comprar el teu regal! Pero no pateixis, que tant tu com la persona a qui li regalis, podreu gaudir del regal durant tot el 2021!

Per comprar el regal i més informació, contacta’m sense cap compromís!!