DADES IDENTIFICATIVES: TITULARITAT DEL WEB
En compliment del que estableix la legislació vigent, t’informem que la osonasatnam.cat és propietat de:
Raquel Alcayde Barreal amb NIF: 46351586-P, domicili a aquests efectes en el Mas El LLobet, de Tavertet (08511) i correu electrònic de contacte: info@osonasatnam.cat

CONDICIONS D’ÚS
Les presents condicions regulen l’accés i utilització de la web osonasatnam.cat. L’accés a la web implica l’acceptació sense reserva de les presents condicions d’ús.

USUARIS
La navegació en la web osonasatnam.cat t’atribueix la condició d’USUARI de la mateixa i que acceptes, des d’aquest accés, les condicions d’ús aquí reflectides.
Com USUARI et compromets a fer un ús adequat del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i les presents Condicions d’Ús.
Com USUARI respondràs dels danys i perjudicis que poguessis causar com a conseqüència d’un ús inadequat del lloc web.
Com USUARI garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formularis de la pàgina web són certes i et fas responsable d’informar sobre qualsevol modificació de les mateixes. Tu seràs l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar l’emplenament dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

GESTIÓ D’ÚS
A osonasatnam.cat ens reservem el dret de retirar l’accés al web i als diferents serveis que s’hi ofereixen sense necessitat de previ avís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions d’Ús.

FUNCIÓ DEL WEB
El web osonasatnam.cat té la funció de proporcionar als USUARIS informació completa i actualitzada sobre els serveis i activitats que oferim.
Si com a USUARI et subscrius a les nostres activitats i / o newsletter, facilitant les dades a través dels formularis de la web o dels formularis en paper disponibles en el centre (Mas El Llobet), rebràs informació actualitzada d’activitats, productes i serveis, reflexions i contingut de qualitat, relacionades amb les nostres activitats.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Aquesta web, les pàgines que comprèn i la informació o elements continguts en les mateixes, incloent textos, documents, imatges, així com logotips, marques, noms comercials, o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial, dels quals Raquel Alcayde Barral n’és la titular, llevat d’aquells altres que pertanyent a tercers es troben visibles en aquest lloc web per motius de col·laboració i als que correspon de la mateixa manera als seus titulars l’exercici exclusiu dels seus drets d’explotació .
Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit del seu titular i referència expressa a la seva autora.
En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1 de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de la seva titular.
Com USUARI et compromets a respectar els nostres drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. Podràs visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del teu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al teu ús personal i privat.
Qualsevol violació dels drets de propietat intel·lectual serà perseguida davant la jurisdicció competent en cada cas.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT. ENLLAÇOS EXTERNS
A osonasatnam.cat hem adoptat les mesures tècniques i de protecció necessàries per al correcte funcionament de la web.
No obstant això, no serem responsables de les fallades en el funcionament o en el contingut del web per motius tècnics, falta de disponibilitat o transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.
No ens fem responsables per cap tipus de dany que pogués ocasionar als Usuaris de la present web l’ús il·legal o indegut de la mateixa. Quedarem exempts igualment de tota responsabilitat que pogués derivar-se de qualsevol conflicte que tingui el seu origen en errors o inexactituds en les dades facilitades pels Usuaris, errors i / o omissions en els continguts,
En el cas que al web es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, a osonasatnam.cat no assumim cap responsabilitat pels continguts d’enllaços pertanyents a llocs web aliens, ni garantim la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i legalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests enllaços o altres llocs d’Internet. Així mateix, la inclusió d’aquestes connexions externes no implica cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
A osonasatnam.cat estem compromesos amb la seguretat de les dades personals dels nostres usuaris. Complim amb les directrius de la normativa vigent, i vetllem per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals dels nostres usuaris.
Per a més informació sobre el tractament de les teves dades personals i perquè coneguis la política de privacitat d’aquesta web, pots visitar la pàgina: Política de Privadesa.

POLÍTICA DE COOKIES
osonasatnam.cat ​utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació. Per saber-ne més pots consultar la nostra Política de Galetes.

MODIFICACIONS
osonasatnam.cat ​es reserva el dret de modificar el present Avís Legal amb l’objecte d’adaptar-se a les novetats legislatives vigents en cada moment, així com per decisions corporatives estratègiques, sent degudament publicades com aquí apareixen.
El contingut i els serveis d’osonasatnam.cat podran seran modificats adaptant-los a les activitats i serveis oferts en cada moment.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
Les presents Condicions han estat redactades d’acord amb la Legislació espanyola i s’interpretaran i aplicaran d’acord amb la normativa espanyola vigent. Qualsevol controvèrsia es sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Madrid.
Com USUARI del web osonasatnam.cat acceptes aquestes les condicions d’ús sense reserva.