Donada la situació excepcional que estem vivint a causa del coronavirus cal actuar de manera responsable contribuint a evitar al màxim la propagació d’aquest virus. Una de les indicacions és quedar-nos a casa i, l’altre, potenciar el nostre sistema immunològic. Per aquest motiu, a partir d’avui, he decidit realitzar les properes classes regulars on-line.

Aquest format permet, no tan sols seguir amb la pràctica, sinó també poder exercir-la quan un disposa del temps. Hi ha qui precisament ara tindrà més temps que mai, però d’altres es troben amb els infants a casa, cuidant de familiars grans o fràgils i/o amb canvis d’horaris laborals.

Així doncs, tal i com ja he informat als meus alumnes, a partir d’avui i fins que tot plegat no es normalitzi (com a mínim fins el 27 de març), realitzarem la classe de forma virtual.

Trobarem a faltar l’energia del gup, però també sento que és una oportunitat per poder observar les diferències internes en cadascú de nosaltres al realitzar la classe en la intimitat.

Sempre us he compartit que cal saber gaudir de cada moment i extreure’n el seu aprenentatge. Ara tenim l’oportunitat d’aprendre, ara tenim l’oportunitat de RE-inventar-nos, de trobar noves maneres de crear la nostra pròpia realitat. Jo he decidit començar per aquí. Per mi i per vosaltres.

Si no ets alumne/a de les classes regulars però t’interessa l’oportunitat de poder realitzar classes de Shakti Dance des de casa mentre duri el confinament, tan sols cal que et posis en contacte amb mi.