QUI SÓC?

QUI SÓC?

Em dic Raquel Alcayde i sóc fisioterapeuta de professió. La meva experiència vital i professional ha fet que el meu servei s’anés transformant al mateix temps que jo mateixa em transformava. Fins i tot va arribar un moment en què el títol de “fisioterapeuta” que havia adquirit a la universitat quedava molt lluny d’allò que sentia i exercia, fins que vaig conèixer el concepte de Medicina integrativa i vaig poder comprendre que allò que jo oferia era fisioteràpia integrativa. 

Sóc una persona inquieta en busca de l’origen de la felicitat i el benestar, algú qui cerca saber qui realment és i què ha vingut a fer aquí, en aquest món que sovint sembla que estigui cap per avall. Algú qui es pregunta els “per què” i els “per a què”. Algú que no sol creu en res que no hagi experimentat però que s’obre a experimentar per saber què hi ha de cert. Algú a qui li agrada veure-hi clar però que es permet aprofundir en la foscor per cercar la resplandor veritable. Algú qui es perd en la natura perquè sent que és a casa. Algú a qui li apassiona compartir tot allò que li ha aportat llum en el seu camí.

El meu camí va començar amb aquesta cerca. Una cerca personal, per a un creixement personal, per a una felicitat i benestar personal. Vaig especialitzar-me en fisioteràpia pediàtrica i neurològica ja que en les altres sentia que m’hi faltava alguna cosa… necessitava poder veure l’individu com un tot. Vaig iniciar-me en la meditació per comprendre millor el meu pensament i les seves conseqüències. Vaig arribar a l’osteopatia bioenergètica cel•lular per una malaltia pròpia que semblava que no tingués cura… Vaig arribar als registres akàshics per resoldre un bucle que observava que se’m repetia en les meves relacions personals i que no era capaç de comprendre… Aquesta lectura de registres em van portar a retrobar-me amb la meva feminitat, que semblava que hagués oblidat i, aquesta, a practicar Shakti Dance® (el Ioga de la Dansa), a anar a diferents retirs destinats a la dona (dansa sagrada, Tao Eròtic, Dona Salvatge) i

formar part d’un cercle de dones.  Al mateix temps, la vida em va anar posant davant una i altra vegada els olis essencials, fins que vaig decidir experimentar amb ells tant a nivell personal com professional. Finalment, la reaparició d’una malaltia ja manifestada en el meu cos molts anys enrere (i tractada amb medicina convencional) em va ajudar a aprofundir encara més amb mi mateixa i el meu ser, connectant amb la meva sexualitat, l’energia vital.

I, tot plegat, sumat a la meva inquietud de conèixer i comprendre més, va portar a anar-me formant en les teràpies i disciplines que a mi m’havien ajudat, necessitava comprendre el “com”. Cadascuna formava part d’un gran trencaclosques que encara em faltava encaixar.

A agost de 2016 vaig poder complir, juntament amb el meu fill, un somni que cercàvem fer realitat des de feia temps,  un somni que va néixer quan jo era nena i que el meu fill també va fer seu: viure en plena natura i acollir els animals que l’espai i l’economia ens permetés. Vam trobar el Mas El Llobet i ens en vam enamorar.

I va ser aquí, aïllada del món que hem construït,  envoltada de natura dia rere dia, on vaig tenir l’oportunitat de poder observar cadascuna de les peces de la meva vida i comprendre la relació que hi havia entre elles. El meu trencaclosques es començava a harmonitzar i cada part a transformar-se en un Tot, mostrant-me el meu servei: acompanyar-te en el viatge de transformació de retorn a l’essència, connectar amb la teva veritable identitat, restaurar la teva salut en totes les seves dimensions.

Si en tens necessitat, pots llegir el meu currículum aquí. Veuràs que no és un currículum en format habitual. Per mi, tota formació i experiència és important, res és per casualitat. En ell podràs veure algunes peces del trencaclosques i part de la meva transformació. La seva globalitat no, perquè l’essencial està en el meu interior.