Les dones tenim la sort d’estar íntimament relacionades amb els cicles de la terra gràcies al nostre cicle menstrual. Connectar amb el nostre cicle és connectar amb la nostra pròpia naturalesa, és connectar amb la dona sàvia que totes portem dins.

A les dones de la nostra societat, o si més no a les de la meva generació, ens ha tocat viure una època on moltes de nosaltres hem intentat amagar la nostra menstruació. Amagar-la als altres i a nosaltres mateixes.

T’has parat mai a observar la teva sang menstrual? Quin color i textura té? Quina olor fa? Sabies que la sang menstrual conté cèl·lules mare i propietats altament curatives?

Conèixer la teva sang és conèixer-te a tu mateixa. Amagar-la i ignorar-la és negar-te la teva pròpia feminitat. Llençar-la és llençar el teu poder ancestral.

Sento que la nostra generació ha estat la generació de l’“un sol ús” i la generació de la inconsciència a favor de la “comoditat”. Els “panyus” han estat canviats per les compreses amb “bona” olor, ben fines perquè no es notin gens ni mica o per tampons, els quals ni tan sols permeten que la sang es desprengui de forma natural… arrabassant amb la nostra flora vaginal i augmentant la quantitat de residus generats cada mes…

Ets conscient de tot plegat?
La comoditat superficial inconscient ens acaba aportant una incomoditat interna molt profunda, allunyant-nos cada vegada més de la nostra essència femenina.

Respecta la natura i respecta’t a tu mateixa. Sigues conscient.

SAT NAM!