T’has parat mai a observar amb atenció la natura?

Em fascina com a través d’observar-la pots arribar a la comprensió profunda d’allò que teòricament ja saps… Sento que observar-la t’aporta un aprenentatge profund d’allò que som. En ella hi ha totes o gairebé totes les respostes.

Durant l’hivern podria semblar que la natura està en silenci… i sí, però no. Es tracta d’un silenci extern, perquè internament succeeix una transformació profunda que sortirà a la llum arribada la primavera. I sortirà esclatant en joia i color! Perquè això és la primavera, l’expansió, renaixament.

M’encanta observar com apareix el brot, com va creixent i finalment esclata!!! Mica en mica, tot el silenci resguardat i transformat durant l’hivern, va mostrant-se… molt subtilment, cada flor en el seu moment… fins que, arribat un cert moment, tot el bosc s’omplirà de color i la primavera haurà esdevingut.

Nosaltres també formem part de la natura. I així és com em sento jo… just començant a despertar… just permetent-me que comencin a manifestar-se els nous brots fruits de la transformació… però amb atenció i certa timidesa… cal permetre que cada brot reneixi en el seu moment, sense pressa… la primavera encara no ha arribat. Cal estar atents i no precipitar-se.

Sents el despertar del silenci?

Observa les imatges… què et fan sentir dins teu?

El 19 de març entrarem a la primavera… observa com et sents…

SAT NAM!