Com ja sabeu, imparteixo classes de Shakti Dance® dos dies a la setmana. I, a no ser que els alumnes no hagin pogut venir a la seva classe una setmana i la recuperin la següent, normalment sols realitzen Shakti Dance® un dia a la setmana.
I, sovint, la gent es pregunta: Serveix realment d’alguna cosa sols fer la meva pràctica espiritual un cop a la setmana?
La meva resposta esdevé a través d’una altra pregunta: serveix d’alguna cosa sols netejar la casa una vegada al mes? La resposta és simple, oi? Clar que serveix!!! No és l’ideal, és massa poca freqüència, però si almenys la neteges un cop al mes en profunditat, evitaràs viure enmig de la brutícia.
El nostre ser és la nostra casa. Quan més sovint la netegis, quan més sovint realitzis la teva pràctica, més neta estarà. Però si sols pots realitzar la teva pràctica un dia per setmana, almenys estaràs netejant el que hagis acumulat des de la setmana anterior.
D’altra banda, heu sentit mai la dita “no és més net qui més neteja sinó qui menys embruta”? Així és. I així és també en la nostra pràctica. No és més espiritual qui més medita sinó qui més atent està durant el dia per tal de no disminuir la seva vibració.
És a dir, la pràctica diària no és tan sols connectar amb nosaltres mateixos/es una estona al dia, és mantenir-nos connectats durant tota la jornada!!! La sadhana o pràctica de meditació regular ens ajuda a facilitar-nos sustentar aquesta actitud permanentment. Perquè… oi que és més fàcil mantenir la casa neta i endreçada quan està en perfecte estat que quan ja tot està cap per avall? I, mentre neteges, veus on és que més embrutes i quines coses sols deixar fora de lloc, oi? Doncs el mateix succeeix amb la teva pràctica.
Així que ja ho saps! L’estat de la teva casa depèn de tu. Jo t’animo de tot cor a cuidar-la, a observar-la. Sense exigències ni obligacions… simplement perquè t’ho mereixes, et mereixes sentir en tu la pau que t’és innata.