Amb el nou any iniciem una nova mirada en les propostes de Shakti Dance®.
El ser humà és un TOT on totes i cadascuna de les seves parts treballen conjuntament formant un engranatge perfecte. Ja en les últimes classes realitzades a @osonaioga se’m va manifestar la necessitat d’aplicar els meus coneixements com a fisioterapeuta en elles. La meva experiència com a terapeuta m’ha fet palès que no puc concebre la salut d’altre manera que no sigui des d’una mirada integrativa. Incidir en el cos físic és incidir en el cos emocional, en l’energètic i el mental. I a la inversa. Per exemple, en les lesions orgàniques l’energia no flueix harmònicament, de la mateixa manera que el metabolisme es troba alterat.

Així doncs, la meva proposta durant la primera part de l’any és iniciar un cicle de masterclass de Shakti Dance® presencial on viatjarem per tots els nostres txakres, començant per Muladhara i ascendint fins arribar a Sahasrara, al mateix temps que connectarem amb les emocions, els òrgans i estructures amb què es relacionen cadascun d’ells, reconeixent la nostra essència, alliberant-nos dels nostres bloquejos (físics, emocionals, i mentals) i potenciant la manifestació de les capacitats que ens són innates per tal de poder poder viure en equilibri i benestar. Per tant, tot plegat ho realitzarem mitjançant les eines del Shakti Dance® (respiració, meditació, asanes fluides, comunicacions celestials, dansa guiada i la dansa lliure creativa) amb la meva guia com a fisioterapeuta i el suport dels olis essencials.

Cada txakra es treballarà presencialment en una sola masterclass (havent-hi 2 grups diferents per cada masterclass) en dissabte matí d’11h a 13h (per saber dates veure agenda) al Mas El Llobet, en plena natura, amb la possibilitat de continuar el treball de forma individual en format virtual mitjançant una pràctica diaria de 30min, des de casa, a l’hora que a la persona vulgui i tantes vegades com vulgui durant 40 dies, juntament amb la sinèrgia d’olis essencials gratuïta que se li facilitarà el dia de la masterclass presencial. Si, a més a més, es vol adquirir la classe virtual completa, es gaudirà de 5€ de descompte en el lloguer.

I, per a totes aquelles persones que no puguin assistir a les masterclass, podran adquirir lliurement les classes de Shakti Dance dels Txakres en format virtual a mesura que es vagin creant, exercint un treball individual des de casa seva, tal i com ja s’ha estat realitzant fins ara amb d’altres temàtiques proposades (on es rep el meu acompanyament telefònic sempre que ho necessitis però no el guiatge manual que es realitzarà en les classes presencials).

Per reservar la teva plaça i/o més informació, no dubtis en contactar amb mi!! Places molt limitades degut a les característques del treball proposat i a les restriccions actuals de grups terapèutics.