POLÍTICA DE PRIVACITAT
La present Política de Privacitat estableix la forma en què es tractaran i gestionaran les dades personals que com a USUARI ens facilitis a través dels formularis del web osonasatnam.cat.

RESPONSABLE
La persona responsable del tractament de les teves dades personals és:
Raquel Alcayde Barral amb NIF: 46351586P, domicili a aquests efectes a El Mas El Llobet, Tavertet (08511), amb el correu de contacte: info@osonasatnam.cat.

Jo, Raquel Alcayde Barral, em comprometo a vetllar per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals dels USUARIS i a adoptar les mesures necessàries per tal d’evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat de les dades personals, d’acord amb el que estableix la normativa vigent aplicable .

RECOLLIDA DE DADES
Com a USUARI d’osonasatnam.cat pots facilitar les teves dades de caràcter personal de manera voluntària quedant registrades a través de qualsevol dels formularis existents a la web amb les següents finalitats: subscripció a newsletter, inscripció en activitats, sol·licitud de consultes, informació i suggeriments amb relació als serveis, activitats i productes en què poguessis estar interessat/da, i enviament d’informació sobre els serveis, activitats i productes oferts.
Les dades que es sol·liciten són nom i cognoms, adreça de correu electrònic i, en ocasions, telèfon, estant marcats amb un asterisc aquells que són imprescindibles.

LEGITIMACIÓ
La base legal per al tractament de les dades personals de l’USUARI és el seu consentiment. Si l’USUARI retira el consentiment, les seves dades seran cancel·lades i esborrades.

FINALITAT
A osonasatnam.cat fem servir les teves dades personals per a enviar-te únicament comunicacions que com a USUARI hagis sol·licitat i / o acceptat rebre. El contingut d’aquestes comunicacions serà informació sobre els nostres serveis i activitats, i contingut de valor relacionat amb els nostres serveis i activitats.
Si en algun moment no vols rebre aquests missatges per correu electrònic, t’oferim sempre a través dels mateixos (en el peu de pàgina) la possibilitat d’exercir el teu dret de cancel·lació.

IMATGE
Al assistir a qualsevol de les nostres activitats grupals acceptes i ens dones el teu consentiment per utilitzar i publicar el material gràfic que puguem prendre amb l’única finalitat de donar a conèixer els nostres serveis i activitats. Pots revocar aquest permís en qualsevol moment exercint els teus drets de la manera que més endavant s’explica.

DESTINATARIS
Les teves dades personals no seran cedides, venuts ni compartits amb tercers excepte obligació legal o administrativa.

DRETS
Com USUARI pots en qualsevol moment exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició o portabilitat mitjançant comunicació dirigida a info@osonasatnam.cat o per correu postal a l’adreça: Mas El Llobet, s/n. Tavertet (08511). Hauràs d’indicar a l’assumpte “Política de Privadesa. Exercici de Drets “, les teves dades personals i acompanyar fotocòpia del teu DNI.
També pots exercir els teus drets davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat competent.
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui el registre com a Usuari i no es sol·liciti la cancel·lació i pels terminis legals establerts en cada cas.
A osonasatnam.cat ens reservem el dret de modificar la present Política de Privacitat per tal d’adaptar-la a les novetats legislatives o a l’evolució i contingut de la nostra activitat. Es recomana a l’usuari consultar i llegir aquesta informació periòdicament.
La present Política de Privacitat està redactada d’acord amb la Legislació espanyola i serà interpretada d’acord amb aquesta. Qualsevol conflicte o controvèrsia que sorgeixi en relació a la mateixa se sometrà als Jutjats i Tribunals de Madrid.
Com USUARI del web osonasatnam.cat acceptes la present Política de Privadesa i el tractament de les teves dades personals conforme al que aquí hem indicat.