En les classes regulars de Shakti Dance® a Osona Ioga hem estat realitzant i acompanyant una quarantena per connectar amb la nostra essència per tal de poder gaudir de la pau, felicitat, alegria i amor, estats inhats en tots nosaltres, des del 28 de febrer fins avui mateix (7 de març). La proposta de quarantena per a casa ha estat la següent:

  • Aplicar-se la sinèrgia de Joy (Young Living) facilitada a classe, en vora interna dels canells, en el txakra cor i en les temples
  • Obrir l’espai amb la comunicació celestial de l’Adi Mantra
  • Realitzar la següent seqüència d’estiraments practicada a classe:
  • Realitzar la comunicació celestial del Chotay Pad Mantra creada per Laura Subirachs aquest desembre de 2019.

I avui us volia compartir el recull de resultats de la meva quarantena.

La sensació final al realitzar la pràctica diària ha estat una percepció de tornada a casa, de comprendre, d’obrir els ulls, d’adonar-me de la bellesa i de la senzillesa de la vida en sí. Experiència que m’ha aportat benestar, pau, tranquil·litat, claredat, lleugeresa i obertura al plaer.

D’altra banda, m’agradaria també compartir-vos no tan sols les sensacions i percepcions, sinó també els aprenentatges. Me n’he adonat que allò que veritablement ens sosté és la nostra pròpia saviesa interior. Tot i que tots som UN i formem part d’un mateix TOT, cadascú de nosaltres tenim una petita llavor que ens diferencia de la resta i ens fa autèntics i especials. Aquesta és realment la nostra veritable identitat. Aquesta diversitat és el que embelleix l’Univers. No hi ha cap ésser absolutament idèntic a un altre. I cal manifestar-la! Perquè aquesta serà la manera d’enriquir-nos uns als altres, d’engrandir la bellesa del TOT. Cal connectar amb aquesta llavor, cal connectar amb la nostra creativitat, cal escoltar-nos i, sense por, manifestar allò que som!!

SAT NAM!!