ACOMPANYAMENT                       TERAPÈUTIC GRUPAL

ACOMPANYAMENT TERAPÈUTIC GRUPAL

Tot ser forma part del TOT i el TOT està en cadascú de nosaltres, ens portem dins els uns als altres.

Els humans som éssers socials per naturalesa i, per tant, necessitem vincular-nos els uns amb els altres. És a través d’aquest vincle que tenim l’oportunitat de veure en nosaltres mateixos allò que ens mostren els altres.

En l’acompanyament grupal enriquim la nostra pròpia vivència a través de la presència i la vivència de l’altre. Viatgem junts i ens transformem junts.

En aquest acompanyament ofereixo  diferents propostes en diferents formats:

VIU, MOR, RENEIX I CREIX

Viatge d’autoconeixement i transformació per a la dona de 9 mesos de durada, inspirat en el mite d’Inanna, on morirem i reneixarem juntes seguint el cicle lunar, connectant amb la nostra ciclicitat femenina. A través del ioga, la dansa, els olis essencials i la natura. Format presencial mensual a Osonasatnam, amb material de suport descarregable al web i cercle de dones virtual cada lluna nova.

TALLERS PUNTUALS

Tallers esporàdics en format presencial a Osonasatnam de tota la jornada o sols de matí o tarda. Si no vols estar pendent de l’agenda, subscriu-te a la web i se t’informarà de cada nou taller que s’ofereixi.

VIATGE AL TEU INTERIOR

Viatge d’autoconeixement 100% en format virtual a través dels Txakres i el Shakti Dance®. Accés a les pràctiques proposades durant 1 any amb zoom d’acompanyament mensual i material de pràctica diària descarregable.

Properament,
estigues atent/a al correu

TESTIMONIS

 

Quan fa temps que portes el pilot automàtic, i el teu dia a dia funciona per inèrcia… És necessari parar, escoltar-te des de dins, és imprescindible fer aquest viatge cap a l’interior per retrobar-te, des construir i tornar a construir, per plorar i riure, aquest viatge que m’ha permès redescobrir-me des d’una altra mirada. Estic infinitament agraïda per aquesta oportunitat i tinc la certesa que aquest viatge ha sigut màgic gràcies a tu Raquel, la teva essència i saviesa ens ha guiat a cadascuna de nosaltres a fer aquest viatge personal i transformador. Gràcies

Janna

 

 “Viatjar a l’ interior és transformador i revelador…  i amb el teu acompanyament és brutal!

Gràcies Raquel

Maria

 

Aquest viatge m’ha anat molt bé per ubicar els txakres i conèixer les característiques de cada un. M’ha ajudat a prendre consciència i observar l’entorn, intentant millorar i equilibrar en cada moment, segons els txakra treballat. Si et deixes portar, va molt bé per buidar i deixar anar tot allò que et bloqueja. Les sinergies són espectaculars!

Carlota

El Viatge pels Xacres va acabar sent part del meu viatge interior. Em va remoure molt a nivell intern i em va dur a conèixer i posar consciència al cos i a totes les emocions que hi duia esperant ser vistes i alliberades. Per mi va ser un procés molt bonic, com anar traient capes i anar-me apropant a la meva essència. Alhora em va connectar amb la meva energia femenina, que la duia molt apagada, me la negava…ara la gaudeixo, em gaudeixo. Agraeixo molt aquesta oportunitat d’anar endins per poder expandir-me enfora. Es un viatge que recomano a tothom, confieu, balleu i connecteu amb vosaltres. La Raquel us hi acompanya des del cor

Marta

 

“Quan fa temps que portes el pilot automàtic, i el teu dia a dia funciona per inèrcia… És necessari parar, escoltar-te des de dins, és imprescindible fer aquest viatge cap a l’interior per retrobar-te, desconstruir i tornar a construir, per plorar i riure, aquest viatge que m’ha permès redescobrir-me des d’una altra mirada.” 

Janna

 

“Estic infinitament agraïda per aquesta oportunitat i tinc la certesa que aquest viatge ha sigut màgic gràcies a tu Raquel, la teva essència i saviesa ens ha guiat a cadascuna de nosaltres a fer aquest viatge personal i transformador.”

Janna

 

 

 

“Viatjar a l’ interior és transformador i revelador…  i amb el teu acompanyament és brutal!

Gràcies Raquel

Maria

 

“Aquest viatge m’ha anat molt bé per ubicar els txakres i conèixer les característiques de cada un. M’ha ajudat a prendre consciència i observar l’entorn, intentant millorar i equilibrar en cada moment, segons els txakra treballat. Si et deixes portar, va molt bé per buidar i deixar anar tot allò que et bloqueja. Les sinergies són espectaculars!

Carlota

 

 El Viatge pels Xacres va acabar sent part del meu viatge interior. Em va remoure molt a nivell intern i em va dur a conèixer i posar consciència al cos i a totes les emocions que hi duia esperant ser vistes i alliberades. Per mi va ser un procés molt bonic, com anar traient capes i anar-me apropant a la meva essència. 

Marta

 

“Alhora em va connectar amb la meva energia femenina, que la duia molt apagada, me la negava…ara la gaudeixo, em gaudeixo. Agraeixo molt aquesta oportunitat d’anar endins per poder expandir-me enfora. Es un viatge que recomano a tothom, confieu, balleu i connecteu amb vosaltres. La Raquel us hi acompanya des del cor”

Marta