REGISTRES AKÀSHICS

                              Sanació Akàshica

   REGISTRES AKÀSHICS

              Sanació Akàshica

Què són els Registres Akàshics?
Són la memòria universal de l’existència, una energia que s’expandeix i vibra multidimensionalment on la Creació mateixa s’imprimeix. Allí està tota la informació des del primer instant de la Manifestació fins l’últim. En el pla humà individual, és la història de la nostra ànima, des de que ens vam desprendre de la Unitat (de la Font) fins que retornem a ella. És a dir, a nivell individual, representen un espai multidimensional on s’arxiven totes les experiències de la nostra ànima (incloent-hi tots els coneixements i experiències de les vides passades, la vida present i les potencialitats futures).

També es poden definir com el Cos de Llum de l’autoconsciència Universal o matriu còsmica inobservable i omnipresent.

L’adjectiu “akàshic” prové del sànscrit (llengua antiga de l’Índia i una de les llengües indoeuropees més antigues i documentades) i significa éter. És a dir, l’espai que tot ho conté, l’energia còsmica que penetra en tot l’Univers, essent el vehicle subtil que transporta la llum, el so i la informació. Conté tots els elements (terra, aigua, foc i aire) dins de sí mateix i, al mateix temps, es troba fora d’aquests sense limitacions de temps i espai.

Com es canalitza la informació dels registres akàshics?
Canalitzar és rebre informació del teu Jo Superior, és fusionar la pròpia ment amb la dels Guies de Llum, amb l’assistència dels teus Mestres ascendits i Guies espirituals. A través d’ells i del teu Jo Superior, accedeixes a la informació impregnada en l’akasha, en el llibre de l’ànima. Els Éssers de Llum imprimeixen la informació en la nostra ment en llenguatge de llum i, el que fem al canalitzar, és descodificar aquest llenguatge i expressar-ho en aquest pla. Cadascú ho expressarà segons les seves capacitats psíquiques (clarividència, clariaudiència, clarisintiencia).

No és un do per tan sols uns quants “més evolucionats”, és una habilitat inherent en l’ésser humà que pot ser reactivada en el moment que un ho desitgi, sempre i quan hi regni l’amor i les bones intencions. Els Registres Akàshics ens pertanyen a tots perquè entre tots els estem creant des de que vam partir de la Font i així ho seguirem fent fins que retornem a Ella. El problema és que, actualment, vivim en una societat tan desconnectada de sí mateixa que les capacitats que ens són innates resten cada vegada més adormides i amagades. Sovint, quan aquestes capacitats es manifesten, no se’ls destina l’atenció necessària i acaben quedant en l’oblit.