Avui estem de celebració!! Just fa un any que iniciava, entre pors, neguits i molta il·lusió, un nou camí en la meva vida, el camí que em xiuxiuejava el meu cor des de feia temps. I, just ara, després d’un any, estrenem pàgina web!

Sí, encara no es visualitza del tot bé pel mòbil i la tauleta… però ja es pot visualitzar correctament per l’ordinador, que ja és molt!!!

En ella hi trobareu tot allò en què jo us puc ajudar, que és, precisament, tot el que m’ha ajudat i em segueix ajudant a mi a somriure-li a la vida i VIURE-la! Des de les teràpies que ofereixo, les classes de ioga que imparteixo, el meu entorn, fins a reflexions personals que per mi han estat la clau per comprendre’m més a mi mateixa i al món que m’envolta. Per estar més present i ser més feliç.

El meu desig és que sigui una web dinàmica, una web que es transforma a mesura que jo mateixa em segueixi transformant i segueixi modificant el meu entorn cap al paradís que és. Perquè la vida és canvi continu, res és permament!

Et convido a què entris a la web osonasatnam.cat, xafardegis, comparteixis i m’escriguis per tal d’aportar-me la teva opinió i els suggeriments de canvis que sentis compartir. I, per suposat, qualsevol dubte, tan sols cal que et posis en contacte amb mi a través del formulari de contacte que sempre tens a peu de pàgina.

I, si t’agrada, no dubtis en subscriure’t per no perdre’t cap novetat, informació, oferta o reflexió!

SAT NAM!!!