Venus representa la nostra Afrodita, el nostre gaudi, plaer, bellesa i atracció. Els recursos compartits, allò que considerem valuós i bell. Socialitzar i ser acceptat.

Bessons és aquella energia curiosa que tafaneja, aprèn, associa i comunica allò que ha après.

Venus en Bessons, a nivell personal, ajuda la nostra Afrodita a tafanejar, experimentar amb allò immediat. I què hi ha més immediat que el nostre cos? Bessons és una energia dual: extravertida, social i comunicativa però també introspectiva i reflexiva, que raona i es pot quedar aferrada als pensaments. Atès que l’energia d’aquesta primavera (veure article anterior) ens demana transformar la nostra manera d’actuar, anant cap a dins per poder actuar des del femení, jo et convido a experimentar des de la curiositat amb el teu cos a través del moviment, des del plaer, aprenent noves formes de connectar amb ell, escoltant què és el que et comunica, sense aferrar-te als pensaments que puguin sorgir.

Plutó és la nostra ombra, les emocions fosques i prohibides que neguem, ens mostra el més ocult en nosaltres per transformar-ho. I Aquari és una energia associada al canvi i la llibertat, una energia de diferenciació i desaferrament.

El trigon ens permet de forma agradable, fluida i sense esforç, la possibilitat de connectar amb l’ombra de la nostra comunicació interna (aquesta part controladora, autodestructiva, obsessiva, allò que neguem de nosaltres mateixos) per així poder transformar-la i aprendre a comunicar-nos amb nosaltres mateixos (i, a partir d’aquí, amb els altres) d’una manera més autèntica, més lliure, desaferrada de pensaments i creences antigues.

 

Transforma com et comuniques amb tu mateix/a i transformaràs la teva comunicació amb els altres! Perquè la humanitat es transformi, comença per transformar-te tu!!

Sat Nam!